Welkom

SONY DSC

COVID-19 richtlijnen momenteel van toepassing

Beste Dierenvrienden,

Bedankt voor jullie medewerking tijdens deze nieuwe Covid uitbraak.

Om ons toe te laten het centrum open te houden  en door te gaan met de verzorging van jullie dieren moeten we uiterst voorzichtig blijven want als er één iemand positief test moeten we sluiten.

Daarom onze richtlijnen voor deze herfst:

Gelet op het aantal besmettingen dat iedere dag stijgt , verstrengen we wederom enkele maatregelingen.

Consultaties

  • Alle consultaties enkel op afspraak – 02/380 24 92 ook voor urgenties (GSM nr 0475/781 739  nacht en w/e)
  • Aangezien het moeilijk is op het kabinet om de 1.5mtr afstandsregel te waarborgen blijft het gebruik van het mondmasker voor iedereen  verplicht alsook de ontsmetting van de handen bij het binnenkomen van het kabinet.
  • De verkopen gebeuren zoals gewoonlijk met dien verstande dat indien U geen afspraak gemaakt heeft het kan gebeuren dat U wat moet wachten indien er teveel volk zich in het kabinet bevindt.Onze dierenartsassistent(e) komt zo snel als mogelijk.
  • Slechts één persoon (zonder kinderen) mag het dier vergezellen, onze assistenten kunnen ook de dieren vergezellen indien U niet wenst het centrum te betreden.
  •  Niets aanraken wat niet nodig is
  •  U wordt verzocht zich niet te melden indien U koorts heeft, geen reuk of smaak meer waarneemt of ademhalingssymptomen heeft  (wij vinden wel een oplossing om uw huisdier te behandelen wanneer het dringend is)
  • Wij herinneren er U aan dat wij voor urgenties steeds bereikbaar zijn op Tel 02/3802492 en 0475781739 en dit : 24/24u – 7 dagen op 7
Onze online verkoop is nu bereikbaar. Klik hier https://www.chronovet.be/nl/  en vergelijk.

Wij hebben ons kunnen aansluiten bij diverse grote klinieken in Frankrijk om samen een grotere koopkracht te ontwikkelen om internetprijzen te bekomen voor de beste produkten die door onze vaste groothandelaars worden geleverd. Kort samengevat : de web prijs maar met een opvolging door ons team om er zeker van te zijn dat jullie metgezellen van de beste zorgen genieten.

Blijf ons verder opvolgen via de pagina’s van Vetcare center op Facebook en Instagram

Het Covid-19 virus is nog steeds aanwezig, blijven we voorzichtg en zorg dragen voor de anderen en onszelf.

Uw team van dierenartsen, dierenartsassistenten en studenten

Drs Falmagne, Arnoldi, Berthe-Guillossot, onze specialist in beeldverwerking Lamouline, onze chirurgen Drs Stoffels &  Stievenart, onze office manager Peter en onze dierenartsassistenten Vanessa, Ambre, Maxime en Christopher.

Wij heten u van harte welkom op onze site.

Sinds 2010 is het kabinet van Dr. Caroline Falmagne officieel erkend als een Dierenartsencentrum: Vetcare Center is geboren!

Hiervoor waren grondig transformaties en een uitbreiding van het oorspronkelijk kabinet nodig opdat wij deze uitgebreide diergeneeskundige diensten konden aanbieden.
Daardoor is ook onze ploeg in 2011 uitgebreid: Enkele dierenartsen hebben zich aan ons team toegevoegd, zodat wij u 24u/24u 7d/7d ten dienste zouden kunnen zijn .

De volgende stap is de creatie van onze nieuwe website: www.vetcarecenter.be. Deze staat ondertussen online, ook al moeten sommige onderdelen nog verder ontwikkeld worden en verbeterd.

Vanaf 1 september 2014 is er een derde dierenarts bijgekomen in ons team zodat sindsdien het centrum elke dag van 9u – 19u open is, ook tijdens het weekend. Dr. Caroline Falmagne heeft op dit moment ook besloten om enkel nog op afspraak te werken, Zij is echter wel nog steeds beschikbaar voor elke soort van consultatie, gaande van vaccinatie, oorontsteking, enzo tot consultaties die een grotere kennis van het domein vereisen zoals de gedragsconsultaties. De communicatie tussen mens en dier is reeds 20 jaar één van haar grootste passies en zij zorgt hier voor het beste voor iedereen: zowel voor het dier als voor de baasjes.

Voor jullie comfort hebben wij ook onze parking uitgebreid in de loop van januari 2015.

Het team wordt groter!

Dr. Laura Guillossot. afgestudeerd in dierengeneeskunde aan de universiteit van Toulouse

Onze assistenten:

Zij zorgen voor onze gehospitaliseerde viervoeters en het verkopen van voeding, medicatie,..

Openingsuren (9-19u):

Uw dierenartsenpraktijk is elke dag open van 9u – 19u van maandag tot en met vrijdag en zaterdag van 9 tot 13 uur. voor het nemen van afspraken (02/380.24.92), afhalen van voeding of medicatie.

Elke dag tijdens de openingstijden van het centrum.

Herinnering: Doctor FALMAGNE is elke dag beschikbaar, maar alleen op afspraak. –

Spoed:

We bieden een 24/7 service voor elke noodsituatie (0475/781739)

  • Een sterk team: 3 dierenartsen voor uw hond, kat of ‘nieuwe huisdier’, 2 gespecialiseerde chirurgen, een osteopaat, een gedragsspecialiste (dierenarts), een voedingsdeskundige en een dienst voor thuislevering

Een goed uitgerust dierenartscentrum, gemakkelijk bereikbaar, parking ter beschikking en ruime openingsuren.

HERINNERING: Dr. Falmagne is nog steeds elke dag beschikbaar maar werkt bijna enkel nog op afspraak!

Met behulp onze website hopen wij dat jullie ons centrum wat beter leren kennen, zo kunnen jullie zien waar wij ons mee bezig houden en hebben jullie toegang tot tal van nuttige informaties.

Voeg ons ook zeker toe op Facebook, zo kan je nog beter op de hoogte blijven van acties die plaatsvinden binnen ons centrum.

VETCARE CENTER

Dr Caroline FALMAGNE & Co.

439 Alsembergsesteenweg

1653 DWORP
Tel: 02/380.24.92
SPOED: 0475/78.17.39