Permanentie van voedsel en medicijnen

Alle medicijnen die nodig zijn voor uw huisdier worden u verstrekt tijdens het consult in het Centrum, tegen de aanbevolen minimumprijs.

Er wordt gezorgd voor een permanentie in het centrum voor de levering van drugs. U kunt tegen de aanbevolen minimumprijs alle vlooienwerende middelen (spray, pipetten en halsbanden), ontwormingsmiddelen (pipetten, pasta’s of tabletten), geneesmiddelen voor de behandeling van chronische ziekten (artrose, enz.), vernieuwingen van behandelingen (fortekor, ipakitin, …..). We bestellen klinische pakketten zodra ze op de markt zijn, zodat ze u minder kosten per eenheid.

Het centrum biedt ook een breed scala aan voedingsmiddelen voor honden en katten, waaronder medische voedingsmiddelen en preventieve voedingsmiddelen. We bieden ook korrels, hooi, vitamines en mineralen voor uw NACS (lagomorfen, knaagdieren, vogels, enz.) op bestelling.

Aarzel niet ons om advies te vragen zodat wij u zo goed mogelijk kunnen begeleiden en u de producten kunnen aanbieden die het best passen bij uw dier en zijn eventuele pathologie. In de wachtkamer staat een weegschaal tot uw beschikking, u kunt tijdens kantooruren komen wanneer u wilt om het gewicht van uw dier te controleren.
Schema

Medicatie / voeding is elke dag van de week verkrijgbaar van 9.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Voor een aankoop in het weekend, stuur een sms naar 0475 78 17 39, de persoon die voor de permanente verkoop zorgt, neemt contact met je op.