Hospitalisatie

Voor bepaalde aandoeningen zal het nodig zijn dat uw dier gedurende enkele dagen gehospitaliseerd moet worden, opdat wij hem of haar de beste zorgen kunnen geven en bijgevolg ook de beste genezingskansen te geven.

Van zodra de toestand van het dier het toelaat kan hij of zij weer naar huis gaan om dan verder op krachten te kunnen komen binnen het comfort van het gezien.

Het centrum beschikt over afzonderlijke hospitalisaties voor honden, katten en de bijzondere huisdieren. Ieder dier word in een aparte kooi gehospitaliseerd. De opbouw van de hospitalisatie is zo voorzien dat de zorg in optimale omstandigheden kan gebeuren. Wij verzekeren ook een nauwe opvolging van de patiënten.

Hiervoor zijn wij zelfs uitgerust met camera’s, zodat wij zelfs vanuit andere lokalen van het centrum een zicht hebben op jullie huisdieren.

Tijdens het verblijf van uw dieren, is het ook steeds mogelijk om bezoekmomenten in te lassen. Op deze manier kan u hen steeds komen bezoeken en een hart onder de riem steken, Deze vinden wel enkel plaats als het niet nadelig is voor de dieren (intensieve zorgen, kritische toestand, besmettelijke aandoeningen, stress…). Hier willen wij ook opmerken dat deze bezoeken voor sommige dieren zeer stresserend is, indien dit het geval is zullen wij dit met u bespreken en de bezoeken tot een minimum beperken.

Om de bezoeken optimaal te laten verlopen, vinden deze enkel plaats op afspraak.