Voedingsconsultatie

Na de voeding nader te hebben bekeken, zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij onze dieren een evenwichtige voeding moeten geven. Of het nu in de vorm van brokjes, verse zakjes of een rantsoen voor thuis is, voeding is essentieel om onze huisdieren gezond te houden.
Voor ons is het beste ofwel een GEBALANCEERD rantsoen voor thuis, bereid met goede voeding en supplementen, ofwel een kwaliteitsvoeding in de vorm van brokjes (goed vervoerd en opgeslagen (droge plaats en container tussen elke zak leeggemaakt en schoongemaakt)), verse zakjes in saus of in een blikje.
Wij bieden in het centrum een breed assortiment droog- en natvoer van hoge kwaliteit.
Sommige baasjes geven hun honden liever vers voer, maar wij raden dit niet af, mits de ingrediënten van het thuisrantsoen van goede kwaliteit zijn en in optimale hoeveelheden (eiwitten, vitaminen, mineralen, sporenelementen, vetzuren, enz.)

Als u zelf voor uw hond wilt koken, kunnen we samen met u de ideale recepten voor hem samenstellen, heerlijk en zonder gebreken door zijn exacte dagelijkse caloriebehoefte te bepalen. Kostprijs voor meerdere rantsoenen met diverse voedingsmiddelen: 35€ (exclusief consultaties)

Als uw huisdier een medische aandoening heeft, kunt u kiezen voor het medische assortiment in de vorm van brokjes, blikjes en zakjes met verse saus of uw eigen voer samenstellen. Om u voor te bereiden op dit zeer specifieke rantsoen, is de Dr. Falmagne staat onder toezicht van een voedingsdeskundige, Dr. Estelle Lhoest. Kostprijs: 112€.

U kunt onze dierenartsassistenten bellen en een afspraak maken voor een voedingsconsult met Dr. Falmagne op 02/3802492.