Voeding

Na een nadere beschouwing van voeding zijn we tot de conclusie gekomen dat we onze dieren natuurlijk uitgebalanceerd moeten voeren. Of het nu in de vorm van brokjes, verse sachets of een huishoudrantsoen is, het is essentieel om onze dieren gezond te houden.

Voor ons is het beste ofwel een UITGEBALANCEERD huishoudrantsoen bereid met goede voeding en supplementen of een eersteklas dieet in de vorm van brokjes (goed vervoerd en bewaard (droge plaats en container leeggemaakt tussen elke zak en schoongemaakt)) , versheidszakjes in saus of uit blik.
In het centrum bieden we al een breed assortiment zeer high-end droog- en natvoer aan.
Sommige eigenaren geven er de voorkeur aan hun hond vers voer te geven, wij raden dit niet af mits de ingrediënten van het huishoudrantsoen van optimale kwaliteit en kwantiteit zijn (eiwitten, vitaminen, mineralen, sporenelementen, vetzuren, enz.).

Als u zelf voor uw hond wilt koken, kunnen we samen met u de ideale recepten voor hem samenstellen, heerlijk en zonder gebreken door zijn exacte dagelijkse caloriebehoefte te bepalen. Kosten voor meerdere rantsoenen met verschillende voedingsmiddelen: 25€ (exclusief consulten)

Als uw dier een pathologie heeft, kunt u kiezen voor het medische assortiment in de vorm van brokjes, dozen en verse sachets in saus of zelf koken. om dit zeer specifieke rantsoen te bereiden, wordt dokter Falmagne begeleid door een voedingsdeskundige, dokter Estelle Lhoest. Kosten: 100€.

Tel: 02/3802492

Opening van de gezondheidsvoedingsruimte van 9u tot 19u van maandag tot zondag, voor de levering van medicijnen en gespecialiseerde voeding.

U kunt Hélène of Maxime onze ASV (dierenartsassistentes) bellen en een afspraak maken voor een voedingsconsult met Dr. Falmagne.

Neem altijd contact met ons op voordat je naar het centrum komt.