Waarschuwing, Klapramen !!!

De zomerdagen zijn terug en onze poezen willen naar buiten gaan! Klapramen zijn een reëel levensbedreiging voor hen. Onze katten, nochtans zeer wendbaar, kunnen zich vasthangen. Hoe meer het dier worstelt om te ontsnappen, hoe meer het vast komt te zitten aan de onderkant van het venster. De risico’s kunnen dodelijk zijn of onherstelbare schade veroorzaken! aarlijks hebben wij gevallen die in spoed binnen komen. Wees dus voorzichtig: plaats beschermende roosters, looppaden of laat uw katten niet achter in kamers met open klapramen!

De beschermende roosters zijn beschikbaar in uw dierenartsencentrum.

Het hele team van uw dierenartsencentrum Vetcare Center wenst u een prettige week!

U kunt onze dierenartsassistenten bellen en een afspraak maken voor een consultatie op 02/3802492.